top of page

Erdőtakarítás

Tisztul az erdő, tisztul a lélek. Jót takarítottunk Parkvárosban. Bár még sok a munka, hisszük, mindenki örömére szebb lesz! Köszönjük, hogy eljöttetek! Folytatjuk!

Ingyenes elsősegély tanfolyam Érden❗️

Várandósok, kisgyermekes szülők figyelmébe!

 

Az Érted Családbarát Városért Egyesület a Magyar Gyermekmentő Alapítvánnyal közösen a gyermekeink érdeke védelmében ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély tanfolyamot indít.

A tanfolyamon a Magyar Gyermekmentő Alapítvány szakorvosai és szakápolói adják át többéves gyermekmentési tevékenységük során szerzett tapasztalataikat.

Mindenkinek ajánljuk, aki gyermekekkel foglalkozik, gyermekekre felügyel. Kismamáknak, szülőknek, nagyszülőknek, gyermekfelügyelőknek, védőnőknek, óvodai, iskolai pedagógusoknak, kisgyermekes munkatársakkal rendelkező cégeknek.

Szeretettel várjuk azokat, akik szeretnék tudni, mit kell tenni, ha gyermeküknek elsősegélyre van szüksége (lázgörcs, fulladás, allergia, égési sérülés, stb.). A 4 órás tanfolyamon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A meghirdetett időpontokra az alábbi linkeken lehet regisztrálni: 

Március 2. Ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély Érden március 2.

Március 10. Ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély Érden március 10. 

Március 12. Ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély Érden március 12.

Március 19. Ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély Érden március 19.

Március 22. Ingyenes csecsemő és gyermek elsősegély Érden március 22.

Megnyitottunk!

Új közösségi tér Érden – Téged is várunk (Érd, Felső u. 43.) Ingyenes programok, ingyenesen bérelhető helyiségek, tánc, művészet, Ringató, gerinctorna, jogi-, adó-, informatikai, pályázati tanácsadás. Érd: ertederd@gmail.com; 0630/074-2780

Facebook

IMG_4184.jpg

Összefogtunk – végre Érden is lesz Egyszülős Klub egyesületünk szervezésében Gyere és csatlakozz!

Ha egyedül neveled gyermekedet, ha mindent neked kell intézned, ha a gyerekek nélkül csak nehezen tudsz kimozdulni otthonról, vagy ha egyszerűen csak egy őszinte, támogató közösségre vágysz, ahol értik a gondjaidat, ahol értékelik, amit teszel, ahol nem kell magadra hagyottnak és egyedül érezned magad, akkor az Egyszülős Klubban a helyed. Rendszeres találkozókat szervezünk, ahol lesz játszósarok a gyerekeknek, ahol tudunk jogi és más segítséget nyújtani, vagy egyszerűen csak beszélgetni egy jót, megpihenni egy kicsit. Addig is jelentkezzetek facebook csoportunkba: Érdi Egyszülősök Klubja

És iratkozzatok fel hírlevelünkre, így mindenről időben értesülhettek, s online is tudjuk támogatni egymást. Nagy öröm számomra ennek a Klubnak a megalakulása, mert engem is egyedül nevelt édesanyám, s tudom, hogy mennyire nagy szüksége volt tanácsokra, társaságra, egy kis megértésre. Köszönjük Nagy Anna segítségét és támogatását, régóta ismerjük, ismét számíthattunk rá! Kardosné Gyurkó Katalin az ÉRteD Csaéádbarát Városért Egyesület elnöke

Érdi Egyszülősök Klubja | Facebook

Jubiláló házaspárok ünnepsége – Házasság hete

„A házasság a szerelem csodájának ünnepe”

 

Kedves Házaspárok!

A házasság hete és a házasság világnapja alkalmából az ÉRteD Családbarát Városért Egyesület szeretettel várja azokat a házaspárokat, akik 2024-ben ünneplik házasságkötésük évfordulóját, úgy a rövidebb, mint a hosszabb ideje házasokat (5,10,15,20 25,30,35,40,45, 53.,55, 60, 65).

Szeretnénk emlékezetessé tenni ezt az ünnepet, s együtt örülni azokkal, akik közösen haladnak az élet útján, s az örömöt, a támaszt, a közös élet teljességét jelentik egymásnak, s családjuknak, gyermekeiknek. Ezért egy kis meglepetéssel, ünnepi műsorral ás vacsorával várjuk a jubiláló párokat. Úgy hisszük, hogy ez az esemény szép ajándék lehet, így szeretettel ajánljuk ajándékként is azoknak, akik szívesen lepik meg ebből az alkalomból szüleiket, barátaikat, ismerőseiket, Ebben az esetben kérjük mindenképp töltsétek ki az űrlapon a "Kitöltő neve" rubrikát.

A program ingyenes, ám regisztrációhoz kötött!

 

Az esemény időpontja február 13. 18:00

Helyszín: Finta Rendezvényház, 2030 Érd, Velencei út 29.

Jelentkezési határidő: 2024. január 31. 14:00

 

Az esemény további részleteivel kapcsolatban e-mailben fogunk értesítést küldeni.

 

 

Szeretettel:

 

Kardosné Gyurkó Katalin

az Érted Családbarát Városért Egyesület elnöke

hazassaghetefelhívás_20240213_3.jpg
VD308077.jpg

Szépíró-pályázat díjkiosztója

A gyerekek, akik ezen a pályázaton a szépírásra vállalkoztak, a régi szépírók nyomdokaiba léptek. És a versek másolásával egy kicsit maguk is költőkké váltak, de egészen biztosan a költő barátaivá. A vers, a költészet szebbé teszi az életet, úgy mond el fontos dolgokat, hogy abban örömünket leljük.

Emlékül az érdi Mikulástól mindenkinek, akivel találkozott és mindenkinek, akivel jövőre fog találkozni

Hide and Seek

A Mikulásvonat első napja (szombat)  képekben

A Mikulásavonat
2. napja képekben

Mikulásvonat Érden

Indul az első nagy érdi Mikulásvonat!

Regisztráció: ITT

 

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube
  • TikTok
bottom of page